Tarieven 2024

Als ouder kunt u de kosten van kinderopvang delen met de overheid. Hoeveel u van de overheid ontvangt, is inkomensafhankelijk. Bereken deze direct via onze rekentool.Wij hebben een minimale opvang van 2 hele dagen of 5 dagdelen. De dagdelen zijn beperkt en dus niet altijd mogelijk om deze af te geven. Voor de Voorschool hebben wij de mogelijkheid voor 3 of 4 dagdelen)

Betalingsvoorwaarden

Bekijk onze Betalingsvoorwaarden.

BORG bij inschrijving;

Omdat ouders zich vaak op verschillende plaatsen inschrijven wordt er een valse wachtlijst gecreëerd. De Moppetoet lijdt aan verliezen omdat er dan veel administratie gevoerd moet worden en op het laatste moment een ander kind moet worden geplaatst. We verliezen minimaal 1 maand opvang inkomsten.

Er wordt veel ingezet om tot inschrijving te komen;

  • Tijd voor de rondleiding
  • Tijd om de inschrijving te verwerken (bellen, mailen, gesprekken voeren en contracten verzenden/ administreren)
  • Kosten administratie voor het posten, contacteren enz.
  • Er worden inschrijvingen geweigerd omdat de plaats is bezet

Als een ouder bij nader inzien al voordat de inschrijving heeft plaats gevonden opzegt dan is dat een enorme verliespost voor de Moppetoet en daarom brengen wij inschrijfgeld/ Borg in kosten.

Het is een BORG dus ouder krijgt deze terug;

Op het moment dat de plaatsing ingaat zal de Moppetoet het inschrijfgeld/ Borg verrekenen met de 3e maandfactuur.

Het bedrag is 65,00 euro per ingeschreven dag met een maximum van 3x dit bedrag. Dus voor 2 dagen is dat 2 x 65,00. Voor 3 dagen is dat 3x 65,00 en voor 4 of 5 dagen ook 3x 65,00.