Team Moppetoet

De Moppetoet streeft ernaar om met vaste gezichten te werken. Op alle groepen staan beroepskrachten die al enige tijd werkzaam zijn bij ons maar er komt regelmatig nog wel een nieuwe collega erbij. Natuurlijk hebben wij ook met situaties te maken waar een teamlid om welke reden dan ook minder gaat werken, of stopt met werken. Als blijkt dat een teamlid niet de passie meer heeft voor het werk dan is het niet de bedoeling dat wij dit teamlid ten koste van alles willen houden. Dit zijn o.a. redenen waarom een teamlid de Moppetoet zou kunnen verlaten. In de regel willen wij het liefst dat dit niet gebeurd maar wij bewegen mee met de maatschappij en willen niet ten koste van alles een teamlid houden als het duidelijk niet meer gaat.

Het team  zorgt er iedere dag voor dat de visie en kwaliteit in praktijk wordt gebracht. Kwaliteit staat bovenaan en onze pedagogisch medewerkers, managers en de eigenaren bewaken deze kwaliteit dan ook. Samen zorgen wij ervoor dat de kinderen liefdevol worden opgevangen en zich veilig en welkom voelen. Wij werken daarom alleen met opgeleid-afgestudeerd personeel en de taken van een stagiaire zijn duidelijk. Door dagelijks een of meerdere coördinatoren op de werkvloer te hebben staan, kunnen wij deze kwaliteit borgen en dus garanderen. Wij streven ernaar om vaste gezichten per groep in te zitten (stagiaires en invallers uitgezonderd). Op deze wijze kunnen de kinderen zich goed hechten en blijft de continuïteit gegarandeerd. “Liefdevol” is niet alleen het knuffelen van de kinderen maar ook zorgen voor een veilige omgeving, een professionele aanpak en goede communicatie.

BBLer;

Naast gediplomeerde PMers werken wij ook met BBLer. BBLers zijn Leidsters die minimaal 24 uur per week op een Leer- werk contract werken en 1 dag naar school gaan. Van hun wordt geacht dat zij eerder verworven competenties in de kinderopvang of een onderdeel daarvan hebben gehaald maar het theoretisch gedeelte daarvan nog moeten behalen. Zij hoeven dus niet te leren om van kinderen te houden, om werk ethos op te bouwen of om hun leer-werk traject zelf in de gaten te houden want dat zijn competenties die zij al hebben geleerd in hun eerdere banen of studies. Zij moeten alleen leren om theorie en praktijk Kinderopvang in elkaar te laten vloeien. Zij hebben daarom t.o.v. stagiaires die 4 dagen naar school moeten en 1 daarvan stage lopen (BOL stagiaires) meer verantwoordelijkheid omdat zij dit ook echt aankunnen. Naarmate de studie verloopt krijgen zij net als de PMers steeds meer te doen dus ook meer verantwoordelijkheden. Dan kunnen zij vaardigheden opbouwen. Momenteel werken wij meer met BBLers dan met BOL stagiaires, omdat wij het belangrijk vinden om met mensen te werken die de verantwoordelijkheid aankunnen. De begeleiding voor BOL stagiaire zijn soms net te intensief. Deze BBL stagiaires worden begeleid door de pedagogische coach.

Teamleden

Iheoma
IheomaHBO Coach- Leidinggevende
Iheoma is al enige jaren werkzaam bij de Moppetoet.

Zij is begonnen als PM-er en groeide door in de leidinggevende positie omdat zij orthopedagoog is.
Iheoma is een goede luisteraar en weet de wensen van iedereen te respecteren. Functie: HBO- coach voor het hele team waar nodig en zorgt ervoor dat de zorgstructuur van de Moppetoet goed loopt.

Stelt zich voor…

Ik ben Iheoma. Het werken in de kinderopvang is begonnen als bijbaantje naast de opleiding die ik heb gedaan. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik later graag met kinderen wilde werken. Het is heel fijn en interessant om de ontwikkeling van het kind te volgen en te stimuleren. Elk kind is uniek! Het ene kind heeft meer begeleiding en stimulering nodig tijdens de ontwikkeling dan het andere kind. En dat maakt dit vak zo mooi om hier aan een volwaardige bijdrage te leveren. Met mijn orthopedagogische kennis kan ik het team waar nodig ondersteuning bieden om het kind te helpen waar nodig, mochten zij het niet redden. Ik doe dit met heel veel plezier. Ik ben zelf moeder van 3 geweldige kinderen, al zeg ik het zelf. Dat is toch wat elke moeder vindt van haar kinderen. Ik ben blij dat ik als moeder deze liefde, warmte, geborgenheid en zorgzaamheid die ik geef aan mijn eigen kinderen ook kan uitdragen naar de kinderen van de Moppetoet. Moederschap zie ik echt als een zegen en elk kind verdient het om zich geliefd en veilig te voelen!

Niki
NikiPM-er op de BAMBI
Niki wordt door alle ouders ervaren als een hele lieve en betrouwbare

leidster. Daarom vinden zij het ook heel erg als hun kind door moet groeien!

Stelt zich voor…

Ik ben Niki.  Ik ben de trotse moeder van een zoon. Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat elke dag anders is. Kinderen brengen veel gezelligheid! Het begeleiden en verzorgen is iets wat ik erg graag doe. Werken met kinderen is echt mijn passie! Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. Wat ik belangrijk vind is overleg met ouders zodat we qua opvoeding op 1 lijn zitten en dat het kind zich veilig voelt. Van maandag tot donderdag ben ik op de Moppetoet aanwezig en dus ook altijd aanspreekbaar. Omdat ik heb gemerkt dat ik niets leuker vind dan werken met de kinderen, ben ik ontzettend blij met mijn baan bij de Moppetoet! Ik vind het erg leuk dat ik op zo’n leuke locatie mag gaan werken!!
Melissa
MelissaPM-er op de NEMO
Melissa is een rustige leidster waar de kinderen al heel snel hun troost,
begrip en vertrouwen uit weten te halen. Met haar rust weet zij de kinderen net dat te geven wat zij nodig hebben.

Stelt zich voor…

Ik ben Melissa, en al enige tijd werkzaam bij de Moppetoet op de maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag, met veel plezier!
Ik vind het leuk om de kinderen te stimuleren bij hun ontwikkeling, bv. bij creatief bezig zijn, en waar nodig even te stoeien en te knuffelen. Ik ben iemand met veel geduld, liefde, rust en doorzettingsvermogen. In mijn vrije tijd kijk ik graag series, doe ik aan zaalvoetbal en ga ik graag weg met familie/vrienden.
Kaman
KamanPMer op de NEMO
Kaman is een jonge frisse wind in de Moppetoet en nu al weet zij heel goed

wat de kinderen van haar nodig hebben. Als Kaman naar huis gaat rennen de kinderen achter haar aan!

Stelt zich voor…

Ik ben Kaman. Het werk brengt mij veel plezier. Kinderen brengen mij altijd een lach, ik ben graag rondom kinderen. Het is nooit een saaie dag in het bijzijn van kinderen. Elke dag is het anders en je weet nooit wat je kunt verwachten. Ik vind het belangrijk om kinderen het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn, dat zij zich emotioneel en fysiek veilig voelen bij mij. Om de kinderen dit gevoel te geven geef ik ze aandacht en luister ik naar ze, maar ik doe ook leuke dingen met ze zoals liedjes zingen, boekjes lezen, knutselen en buiten spelen enz.

Sheila
SheilaVoorschool Peutergroep PMer
Sheila is een topper. Hoe zij de organisatie groot en klein onder handen kan

nemen en de groep tot een ware eenheid weet te brengen is zeer bewonderenswaardig. De kinderen zijn dol op Sheila!

Stelt zich voor…

Mijn naam is Sheila. Ik kom iedere dag nog steeds met veel plezier naar de Moppetoet. Ik werk graag op een peuter- voorschool groep omdat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de kinderen, om dit optimaal te kunnen doen heb ik de opleiding VVE gevolgd.
Met peuters kun je knutselen, ze kunnen gezellig kletsen en worden zelfstandig en daar geniet ik van.
Van maandag t/m vrijdag ben ik beschikbaar voor vragen !
Karin
KarinVoorschool Peuter PM-er
Karin is al jaren werkzaam in de kinderopvang en herkent goed wat zij bij

ouders en kinderen moet doen om de doelen te kunnen halen. Zij is een constante waar je altijd op kan rekenen.

Stelt zich voor…

Ik ben Karin. Al enige tijd werkzaam op de Moppetoet. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen allerlei dingen ontdekken en willen leren. Hierin stimuleer ik kinderen graag. Dit doe ik door onder andere VVE activiteiten aan te bieden. Op de moppetoet maken wij gebruik van het Puk programma. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig en geborgen gevoel te geven. Voor mij is ieder kind uniek. Ik vind het belangrijk dat ieder kind de ruimte krijgt om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Latiece
Latiece Voorschool Peutergroep PMer
Latiece is een rustige leidster die weet wanneer zij zich moet tonen.

Dat wil niet zeggen dat zij er niet is, maar zij kan zich gedoceerd profileren. Zij is zichzelf met de kinderen en dat is erg fijn om te zien in de praktijk.

Stelt zich voor……..

Mijn naam is Latiece. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag op de peutergroep. Al op jonge leeftijd vond ik het erg leuk om met kinderen te zijn en te spelen.
Vroeger deed ik dat met mijn nichtjes en neefjes. Toen ik op school stage kon lopen deed ik dat ook meteen op een kinderopvang. Ik vind het super leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe je een band met ze opbouwt.
Elk kind ontwikkelt zich anders en op zijn of haar eigen tempo.
Ik ben nu bezig met een VVE opleiding zodat ik de peuters nog beter kan voorbereiden op de basisschool. Ik heb het erg naar mijn zin op de Moppetoet!
Chantal
Chantal PM-er 0-2 jaar Troetelbeertjes
Chantal is een collega waar wij op kunnen rekenen in goede en slechte tijden.

Zij staat open voor kritiek en laat zich niet van het paadje brengen. Samen wil zij er graag voor zorgen dat alles op rolletjes loopt en wil  bijleren waar nodig!

Stelt zich voor;

Ik ben Chantal. Vroeger vond ik het oppassen op mijn nichtjes al erg gezellig, met mijn opleiding PW (pedagogisch werker) kwam ik helemaal in mijn element! Bij mijn vorige werk wisselde ik tussen de babygroepen en peutergroepen. Nu sta ik samen met mijn collega’ s 4 dagen op de Troetelbeertje (de jongste baby’s). Maandag t/m Donderdag ben ik aanwezig dus ik zie de kindjes ook voor het grootste gedeelte. Dat vind ik erg belangrijk, dat geeft een gevoel van vertrouwen en herkenning zowel voor de mama en papa als voor het kindje. Ik smelt bij de allerkleinsten, wat zijn ze lief! Het knutselen is heel gezellig op de babygroepen, we proberen van alles te maken. Ik ben blij met mijn collega’s en ik vind het super gezellig op De Moppetoet!

Hortence Philip
Hortence PhilipHouder
Hortence is vanaf de start van de Moppetoet aanwezig en kent het bedrijf van haver tot gort.

Samen met het team, probeert zij ervoor te zorgen dat de kinderen aan niets te kort komen.  Alles wat nodig is om dat doel te bereiken zal zij dan ook doen want haar motto is; “het kind van vandaag, is de toekomst voor morgen”!

Stelt zich voor…

Mijn naam is Hortence. Het is jullie vast al uit mijn verhaal “Team- eigenaren” duidelijk geworden dat ik in mijn beleving geboren ben om met kinderen te werken. Ik hou oprecht van elk kind en accepteer ze zoals ze zijn. Ik zie ze, ik hoor ze en ik voel ze in het diepst van mijn hart. Ik voel mij geroepen om ieder kind in de wereld een fantastisch begin te geven door hen te laten voelen dat van ze gehouden wordt. Daarom zet ik mij in om samen met het team ervoor te zorgen dat elk kind vreugdevol opgroeit in de Moppetoet en met een rijke bagage de Moppetoet verlaat om naar de basisschool te gaan. Een goede band opbouwen met de ouders/ verzorgers en een handje helpen waar nodig,  beschouw ik ook als een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Naast het feit dat ik ook de eigenaar ben van de Moppetoet kan ik voor alle (leeftijds)groepen staan. Om goed leiding te kunnen geven moet ik ook goed weten, hoe de groep draait, hoe reageren de kinderen op de PMer en het aanbod, Hoe pakt de PMer het beleid op en hoe geeft zij deze gestalte, hoe helpt dat de kinderen vooruit? Wat is er nodig om de opvang op hoog professioneel niveau te houden. Samen met het team bespreek ik graag alle plusjes en minnetjes zodat er democratisch gekozen wordt voor kwaliteitsverbeteringen die ons allen passen. De OC speelt ook zeker een rol in dit proces, maar eerst moet ik wel weten hoe de praktijk situatie is.

Berryl
BerrylPedagogische Medewerker
Berryl is een hele fijne teamplayer, maar ook een hele warme Pedagogische medewerker.

Berryl is een hele lieve leidster maar ook een betrouwbare collega. Zij heeft haar hart op de juiste plek en is steeds op zoek naar wat werkt, wat de kinderen het beste helpt maar ook naar een evenwicht van wat moet en mag. Zij kijkt verder dan wat tot haar taken behoort. Naast haar werk in de kinderopvang is zijn ook student HBO om ooit eens docent te kunnen worden.

Stelt zich voor…..

Mijn naam is Berryl Fernand. Ik ben geboren en getogen in Suriname en ben sinds mijn negende jaar woonachtig in Nederland. Het is altijd mijn droom geweest om met kinderen te werken. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik in mijn jongere jaren lesgaf aan mijn knuffels. Ik legde hen de ‘leerstof’ uit en deed de opdrachtjes (die ik zelf bedacht had) samen met hen. Ik had de tijd van mijn leven! Toen ik naar Nederland kwam was ik vastberaden mijn droom na te jagen. Ik heb allereerst de basisschool afgemaakt en ben daarna geslaagd van de middelbare school. Vervolgens heb ik een mbo- opleiding gedaan en ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent. Als vervolgopleiding heb ik ervoor gekozen om de Pabo te doen, maar al heel snel kwam ik erachter dat deze opleiding mij niet helemaal lag. Ik heb toen besloten om te stoppen met die opleiding en te beginnen aan de lerarenopleiding Engels. Ik kan niet wachten om over twee jaar te kunnen zeggen dat ik ben afgestudeerd als docent Engels. Sinds 19 Oktober 2020 ben ik werkzaam op kinderdagverblijf de moppetoet als pedagogisch medewerker. Ik ervaar deze baan als zeer leerzaam omdat geen enkele dag hetzelfde is. Werken met kinderen is altijd al mijn passie geweest. Ze zijn puur, eerlijk, onschuldig, grappig, nieuwsgierig en rein van hart. Om deze reden zet ik mij elke dag in om ervoor te zorgen dat de kinderen de verzorging, aandacht en liefde krijgen die zij verdienen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt op de groep. Het kind staat voorop en de rest komt daarna. Naast het werken met kinderen vind ik het fijn om te koken, puzzelen en tijd door te brengen met de mensen waar ik om geef.

Rukiye
Rukiye Gespecialiseerde Pedagogisch Medewerker BBLer
Rukiye is een frisse wind, jong maar weet goed wat zij wil en moet doen om daar te komen

Voor Rukiye is het niet moeilijk om zich open te stellen naar het kind en is ook niet beroerd om zich in te zetten op het werk. Al heel vroeg wist zij al dat zij met kinderen wou werken en haar weg naar de Moppetoet vinden was daarom ook heel helder. Dagelijks leert zij steeds meer en meer, maar Liefde en geborgenheid geven aan kinderen is voor haar een aangeboren iets.

Stelt zich voor….

Mijn naam is Rukiye Kaplan en ik woon in Amsterdam Noord. Ik studeer voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Voorheen heb ik stage gelopen bij basisscholen en dat heb ik altijd met plezier gedaan. Ik vind het super leuk om met kinderen samen te werken en nieuwe dingen aan ze te leren. In mijn vrije tijd breng ik mijn tijd het liefst door met mijn familie dat ook bestaat uit een heleboel kinderen wat ik super leuk vind . Het werken met kinderen geeft mij een lach op mijn gezicht,  en om deel uit te mogen maken van hun ontwikkelingsjaren vind ik heel bijzonder.

Esmee
Esmee Gespecialiseerde Pedagogisch Medewerker BBLer
Esmee is in opleiding, maar nu al te zien dat zij een natuur talent is.

De kinderen liefde, warmte en begeleiding geven staat op haar lijf geschreven. Nu alleen nog het diploma halen dan kunnen wij Esmee Pedagogische medewerker noemen, maar eigenlijk is zij dit al van nature.

Stelt zich voor…

Hallo, mijn naam is Esmée. Ik volg de opleiding ‘’Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker’’ . Ik werk drie dagen op de Nemo groep en ik ga één dag in de week naar school om de juiste theorie te leren en deze te kunnen toepassen in de praktijk op de Moppetoet. Ik werk hier met veel plezier. Ik word er gelukkig van om met kinderen te werken en om te zien hoe zij zich elke dag ontwikkelen! Dit werk is dus erg voldoende voor mij. We laten de kinderen spelenderwijs groeien op allerlei gebieden, aangepast aan ieder kinds’ niveau. Ik vind het erg mooi om te zien hoe we ze hier bij een steuntje in de rug kunnen geven en een liefdevolle omgeving creëren waarin alle kinderen met open armen worden ontvangen.

Vivian
Vivian Gespecialiseerde Pedagogisch Medewerker BBLer
Vivian is een persoon die haar vak heel serieus neemt en liever niets aan de toeval over wil laten

Voor Vivian is werken in de kinderopvang een missie. Wat zijn de afspraken, waar moet ik mij aan houden en dient dat het kind? Voor Vivian erg belangrijk dat het goed loopt en dat alles in het voordeel van het kind is. Zij is serieus, doelgericht, kordaat en vastberaden. Allemaal kwaliteiten die in dit beroep goed kunnen helpen om je doelen te kunnen bereiken. De kinderen weten wie Vivian is en wat zij voor hun wil zijn, en dat biedt veel helderheid.

Stelt zich voor…….

Mijn naam is Vivian, ik woon in de Zaanstreek. Ik heb hiervoor de opleiding het CIOS afgerond, waardoor Ik sport gerelateerd ben. Mijn pad naar de kinderopvang is voornamelijk omdat ik altijd graag met kinderen werk. Zij geven kracht en voldoening in het leven. Ik wil hen de liefde bij die reis naar de toekomst bieden. Dat is uiteindelijk mijn levensdoel en mijn voldoening.

Anisa
AnisaGespecialiseerde Pedagogisch Medewerker BBLer
Anisa is een harde werker en vindt kinderen echt en eerlijk. Zij gaat er helemaal in op en knuffelt ze graag

Dit vak in alle kleuren en geuren leren is dan ook geen moeilijke opgave voor haar. Naar de Moppetoet komen en omringt zijn door zoveel liefde en warmte en die ook kunnen geven is een waar genoegen voor Anisa en zij verlaat het pand altijd met een voldaan gevoel. Samen met collega’s zoeken naar de juiste manier van handelen vindt zij een uitdaging maar stap voor stap leert zij de beste aanpak.

Stelt zich voor……

Mijn naam is Anisa. Al op een jonge leeftijd vond ik het heel erg leuk om met kinderen te spelen. Vroeger speelde ik veel met mijn broertje en zusje. Toen ik op school stage moest lopen deed ik het altijd waar kinderen zijn. Soms in een basisschool of in een naschoolse opvang. Ik vind het superleuk om te zien hoe het kind zich ontwikkelt en zichzelf is. Ik vind het ook heel erg belangrijk dat de kinderen een veilig gevoel hebben. Ik ben nu bezig met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het ROC.

Tatiana
TatianaPedagogische Medewerker
Tatiana is een hele rustige, warme leidster. Zij heeft heel veel geduld en neemt haar tijd om het Kind dat te geven wat het nodig heeft

Tatiana past in alle leeftijdscategorieën omdat zij zich goed weet te verplaatsen in Het Kind. De zorg en Liefde die zij geeft is van zeer grote waarde. Naast een lieve Leidster is zij ook een waardevolle collega waar je van op aan kan, zij past naast iedereen maar laat niet over zich heen lopen. Zij is stil maar dat zegt niets over haar gevoel. Zij voelt meer dan je denkt en kan ook op haar eigen tijd dit gevoel op de juiste manier ter sprake brengen.

Stelt zich voor……

Ik ben Tatiana Gumbs, ik kwam als stagiaire binnen bij de Moppetoet. En nu ben ik een vaste pedagogische medewerker binnen het team… ik ben nog mijn opleiding op 1 klein onderdeel aan het afronden. Dot moet voor maart dit jaar af zijn.
Ik werk twee dagen per week, woensdagen op de Nemo en donderdagen op de Bambi. Naast de kinderen een veilige klimaat bieden waarin zij zich kunnen ontwikkelen, speel ik graag met ze. En voorzie ik ze van genoeg knuffels gedurende de dag. Maar als ik niet aan het werk ben, ben ik moeder van drie prachtige zoons waarmee ik maar al te graag knutsel. En wanneer iedereen naar bed is, pak ik mijn naaimachine tevoorschijn en creëer ik prachtige creaties.
Caroline
Caroline Zorg en Welzijn niveau 2 BBLer
Caroline is een natuur talent in het omgaan met kinderen. Je ziet een moederhart die kinderen benadert. Zo echt en puur

Ondanks het feit dat Caroline nog niet met de studie Niveau 3 bezig is weet zij nu al wat het kind qua zorg en benadering nodig heeft. Zij is bezorgd, vol geduld en vol toewijding met het kind bezig. Alle kinderen vinden haar daarom heel erg fijn en zoeken haar ook steeds op. Caroline is netjes, correct en kan ook met collega’s goed omgaan.  Zij overstijgt eigenlijk de theorie die nu op school wordt gegeven, het liefst wilt zij verdieping en meer doen dan zij volgens de opleidingsopdrachten mag. Het gaat haar te langzaam allemaal, maar zij begrijpt dat er regels zijn.

Stelt zich voor……

Ik ben Caroline. Ik ben van Surinaams afkomst en een trotse moeder van drie kinderen. Ik heb enkele jaren ervaring met het bieden van opvang aan mijn familieleden onder andere: nichtjes en neefjes. Mede door deze ervaring volg ik de opleiding helpende zorg en welzijn aan het ROC van Amsterdam. Ik ben namelijk een deeltijdstudent die op de moppetoet twee dagen in de week werkt. Ik figureer op de donderdag en vrijdag als ondersteuner van zowel de Bambi en de Nemo als van de peutergroepen en de huishoudelijke hulp. Ik vind het binnen de moppetoet heel fijn om te werken. Hier kan ik de kinderen ondersteunen om zich te ontwikkelen op de volgende gebieden: fijne – en grove motoriek, taal, en in groepsverband spelen en delen. Verder vind ik het fijn om met kinderen mee te gaan in hun belevingswereld en dat ze zich prettig en vertrouwd bij me voelen. Na het behalen van mijn diploma wil ik graag binnen de organisatie doorgroeien als pedagogische medewerker. Maar wat ik nu belangrijk vind, is dat ik samen met collega’s uw kind of kinderen in deze vertrouwde omgeving kan ontvangen en ze stapsgewijs onder begeleiding van de Pmer kan ondersteunen met hun ontwikkeling.

Shanea
ShaneaGespecialiseerde Pedagogisch Medewerker BOL stagiaire
Shanea is een frisse jonge dame die kinderen heel erg spannend vindt. Zij heeft een hoge mate van verantwoordelijkheid …..

en voelt zich vrij bij de kinderen. Voor een 1e jaars student is nu al te zien dat het werken met kinderen haar op het lijf is geschreven. Zij is leergierig en weet van aanpakken.

Stelt zich voor……

Ik ben Shanea en ik doe de opleiding pedagogisch medewerker. Ik ben onlangs gestart met stage lopen bij de Moppetoet op de maandag en dinsdag. Ik sta op de groep Peter Pan en vind het ontzettend leuk. Ik ben er achtergekomen dat het werken met kinderen mij echt blij maakt. Ik heb zelf ook veel neefjes en nichtjes en weet daarom ook dat ik kinderen super leuk vind. Ik hou van gek doen met de kinderen en ook om activiteiten met de kinderen te doen, waarbij ze zich ontwikkelen. De puurheid van kinderen vind ik heel mooi. Mijn hobby’s zijn dansen en zingen en dat doe ik in mijn vrije tijd.